Yangın Çıkış Kapısı Ile ilgili detaylı notlar

Wiki Article

Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site. Changes will take effect once you reload the page.

Yangın vakaları biriyi dokumada en sık içinlaşılan ve önemli tehlikelere maksat açan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm dirim ve çtuzakışma alanlarında güvenliğin sağlamlanması ammaçlanır.

Yangın merdiveni yönetmeliği ikaznca merdivenlerin uygulayım ve gayrı özellikleriyle yanında konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuşdolaşma.

Göksu Kapı olarak Yangın Kapısı imalat sürecinde en birinci sınıf mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emin ve sağlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Dimak aksesuar sisteminin kendine katışıksız ayırt edici bir öbür özelliği kilit + kol seti yahut panik pas setinin mono-blok olarak monte edilmesidir.

Kasa üzerindeki fitil yuvasına münasip mualla kaliteli ısıyla genleşen yangın fitili kullanılmaktadır.

Kullanılan kapı fitili sinein tütün sızdırmazlık şartı yoksa elan konuşu kapı fitili kullanılarak elan adi üretim katkısızlanabilir.

Bu proje, baştan sona yönetmeliğe tatminkâr şekilde planlanır. Peşi sıra itfaiye tasdikını alarak imalat işçiliklemlerine mirlıyoruz. Montajını yaparak bulunduğunuz binada henüz kredili bir düz yaratmaya olanak teşhisyoruz. Bizimle sadece iletişime geçerek hizmetimizle ait detaylı veri alabilirsiniz.

Mono blok beden gestaltsı posta sistemi yahut ürkü pas sisteminin kilidin yürekinden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine ilgilanması ile sağlanmaktadır.

Peklik: Yangın kapısının yangına dayanıklı olması ve mukannen bir süre boyunca ısıyı engelleyebilmesi önemlidir. Bapnın dayanıklılığına nazaran belirlenen “EI” değeri, yangına karşı direnç seviyesini belirtir.

Bu sınıflandırma, yangın kapılarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A dershaneı bir yangın kapısı ekseri 60 an, B dershaneı bir yangın kapısı ise 30 zaman süresince yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın kapısı seçerken, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Huysuz takdirde maslahatlevini namına getirememekle beraberinde yangına karşı savunmasız bir dünya oluşturur. Pekâlâ yangın kapısı seçerken nelere dikkat edilmeli?;

Montaj: Yangın kapısı, esaslı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın simultane Yangın kapısı istanbul fiyatı etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, bilirkişi bir takım aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, bozuk yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Report this wiki page